„Verzii” au viceprimar în judeţul Braşov, cu doar doi consilieri locali

Partidul Verde a obţinut un post de viceprimar într-una dintre cele mai bogate localităţi din judeţul Braşov. În urma alegerilor locale din 27 septembrie verzii au viceprimar la Ghimbav, ales într-un Consiliu Local în care au două mandate in cele 15.

La Ghimbav, majoritatea este formată din PNL – 7 mandate şi Partidul Verde – 2 mandate, în timp ce USR PLUS cu 3 mandate şi PSD, tot cu 3, se află în opoziţie. La Ghimbav, liberalii au spus „pas” unei coaliţii cu USR PLUS, dat fiind şi modul agresiv în care aceştia din urmă au desfăşurat campania electorală. Cum o majoritate cu PSD nu s-a luat niciun moment în calcul, PNL a decis la Ghimbav să colaboreze şi în mandatul 2020 – 2024 cu „Verzii”, aşa cum a făcut-o şi în mandatul 2016 – 2020, când aceştia au avut tot două mandate. 

Astfel, la ultima şedinţă a Consiliului Local Ghimbav, Mihai Neagoe, consilier local al „Verzilor” a fost propus pentru funcţia de viceprimar şi a obţinut susţinerea de care avea nevoie. Neagoe este la al doilea mandat consecutiv în CL Ghimbav, din partea Partidului Verde.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.