FOTO. Drumarii brașoveni au returnat mai mulți saci de moloz… „furat”

A devenit o tradiție ca în fiecare săptămână drumarii brașoveni să strângă cantități impresionante de gunoaie din parcările de pe marginea șoselelor naționale. Același lucru s-au făcut și cei de la Districtul Predeal al Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Brașov, numai că de data aceasta continuarea poveștii a fost diferită. Astfel, în timp ce strângeau mai mulți saci de moloz de pe marginea DN 1, drumarii au găsit și un plic, pe care proprietarul nu a avut inspirația să îl rupă. Așa că lucrătorii de la DRDP au văzut adresa, au încărcat molozul în mașină și au mers la om acasă. 
Acolo au avut parte de o scenă la care nu se așteptau. Proprietarul și-a recunoscut gunoaiele, dar a spus că „Cineva mi-a furat gunoiul”. 
 Dincolo de acest episod inedit, purtătorul de cuvânt al DRDP Brașov, Robert Elekes, a declarat că pe marginea drumurilor naționale, în parcări, sunt găsite cantități mari de deșeuri și nu ambalaje „uitate” de șoferi și resturi din construcții, piese de mobilier sau electrocasnice. 
 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.