Hanorace cu fermoar – de ce sunt perfecte pentru tine?

Hanoracul cu fermoar a trecut de mult de la stadiul de piesa vestimentară sportivă adolescentină, la cel de piesă vestimentară bărbătească ideală pentru ţinute pline de stil.

Este un obiect de îmbrăcăminte confortabil şi versatil care, datorită materialelor din care este realizat şi, desigur, a designerilor, a urcat deseori pe podiumul de modă în ţinute uimitoare. 

Hanoracul cu glugă este perfect pentru tine pentru că îl poţi purta în ţinute variate, potrivite pentru orice ocazie. Trebuie doar să ştii cum să faci acest lucru. 

Iată câteva moduri în care poţi purta un hanorac cu fermoar: 

Ca parte a unei ţinute stratificate

Purtarea unui hanorac cu fermoar într-o ţinută stratificată este o adevărată declaraţie urbană de simplitate şi, totodată, rafinament. Astfel, un hanorac confortabil este o piesă excelentă de stratificare pentru a petrece o zi în oraş. Îţi asigură căldura necesară şi, totodată, un look modern şi echilibrat. Pentru acest efect, poartă-l peste un tricou simplu alb cu guler şi pe sub o jachetă sau un pardesiu, cu blugi şi adidaşi.  

Ca parte a unui look atletic

Cu ajutorul unui hanorac cu fermoar poţi obţine uşor aspectul atletic specific unui bărbat relaxat, suficient de încrezător în fizicul lui pentru a nu-şi face griji pentru ţinuta pe care o poartă înafara antrenamentelor. Alege un hanorac dintr-o ţesătură moale de calitate superioară şi combină-l cu o pereche de pantaloni sport bine mulati şi adidaşi din piele.  

Pe sub o jachetă din piele

Combinaţia dintre jacheta din piele şi hanoracul cu fermoar este una dintre alegerile care va funcţiona bine în orice sezon. Hanoracele sunt din ce în ce mai calitative, prin urmare bărbaţii pot învesti în modele casual potrivite, bine realizate, pe care le pot purta în situaţii diverse, atât în sala de sport cât şi într-un look elegant de tip off-duty. 

Asociază o jachetă din piele neagra cu o pereche de blugi negri şi hanorace în diverse culori. Pentru a da vibraţie ţinutei, adăugă o pereche de ghete din piele de căprioară.

Cu pantaloni din stofă

Un hanorac cu fermoar purtat cu o pereche de pantaloni din stofă bine croiţi poate fi o ţinută netradiţională care merită încercată. Pentru a combina aspectul sport cu cel casual, încearcă un hanorac gri de greutate medie cu o pereche de pantaloni culoarea cărbunelui şi adidaşi albi. Vei obţine un look smart casual care te situează undeva între teritoriul adolescentin şi cel modern. O haină lungă va face diferenţa!

 

Cum să alegi hanoracul cu fermoar potrivit 

  • Pentru calitate şi durabilitate, orientează-te către hanoracele din bumbac.
  • Alege un model cu un design atemporal, versatil, într-o culoare care să completeze garderoba deja existentă.
  • Dacă nu eşti student într-un campus, evita hanoracele cu siglă universitară.
  • Dacă vrei să obţii ţinute rafinate, hanoracele personalizate cu personaje din desene animate sau diverse texte sunt întotdeauna un eşec.
  • Dacă ai peste 40 de ani, un hanorac cu fermoar dintr-un material de calitate, precum cele de la Bolf.ro, purtat cu elemente de îmbrăcăminte bine croite te va face să arăţi întotdeauna foarte bine. 

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.