Patinoarul de la Baza Olimpia a fost redeschis. Reguli: mască obligatorie și pe gheață și maxim 200 de persoane într-o serie

După aproximativ o lună de la începerea amenajării, din 23 decembrie, patinoarul de la Baza Olimpia a fost deschis, însă în condiții speciale.
 
 
Astfel, durata unei serii nu mai este de 90 de minute ca în anii trecuți, ci de 60 de minute. De asemenea, numărul persoanelor dintr-o serie nu poate fi mai mare de 200. La intrare se ia temperatura, iar masca purtată corect este obligatorie inclusiv pe gheață. 
Pentru echipare și dezechipare au fost amplasate scaune în aer liber, în parcarea din incinta patinoarului. 
Biletele se cumpără de la două casierii (nu din interiorul clădirii). La una dintre cele două casierii se pot închiria patinele, iar la cealaltă este și garderoba. Patinele de închiriat se vor dezinfecta după fiecare utilizare. 
În toată baza sportivă sunt exista dezinfectant şi produse de igienizare a mâinilor la dispoziţia patinatorilor, precum şi a personalului angajat. 
În fiecare zi vor exista şase serii de patinaj, începând cu ora 10:00 (prima serie), următoarele fiind de la orele 12:00, 14:00, 16:00, 18:00 și 20:00. 
Biletele costă 15 lei (pentru adulți), respectiv 10 lei pentru copii. Închirierea patinelor costă 15 lei. 
 
 
 
   
 
 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.