Accident grav pe DN13, la Buneşti. Şoferul unui TIR a adormit la volan

Arhiva

Un accident grav a avut loc la primele ore ale dimineţii,  pe DN13 Braşov – Sighişoara, în zona localităţii Buneşti, fiind cauzat un TIR, al cărui şofer se pare că ar fi adormit la volan. De altfel, şoferul TIR-ului a decedat, în urma leziunilor grave suferite.

UPDATE 9.20: Din primele investigaţii, poliţiştii spun că „accidentul s-a produs pe fondul neadaptării vitezei într-o curbă periculoasă; remorca unuia dintre autotrenuri a pătruns pe contrasens, unde s-a izbit de cabina celuilalt tir”. 

**

La locul accidentului au intervenit echipajele ISU de la punctul de lucru Homorod, care au constatat că în accident au fost implicate două autocamioane care s-au lovit frontal. ISU Braşov a intervenit cu o autospecială de stins incendii cu apă și spumă cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD şi a fost sprijinit de ISU Mureş, prin pompierii de la punctul de lucru Sighişoara. 

Traficul în zonă a fost complet întrerupt pe ambele sensuri, pentru intervenţii, iar de la 8.30 a început să se circule alternativ pe câte un sens. 

7.05: „Centrul Info Trafic al Poliţiei Române informează că circulația rutieră pe DN13 (E60Brașov – Sighișoara este întreruptă total pe raza localității Bunești, județul Brașov, după ce – pe fondul adormirii la volan – un tir a lovit din spate remorca unui alt autotren. În urma leziunilor suferite, șoferul responsabil pentru accident a decedat”.

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.