Brănenii i-au scris lui „Moș Crăciun”. Ei au „împodobit” bradul de Crăciun al comunei cu mesaje pentru primărie

Bradul de Crăciun din comuna Bran a fost unul mai special anul acesta, asta pentru că globurile nu au fost numai niște elemente de decor, ci mici „cutii cu reclamații și sugestii”. Mai exact, primarul comunei, Cosmin Feroiu, a anunțat că în bradul de Crăciun au fost puse globuri transparente care se puteau desfileta.

„În aceste globuri, cetățenii puteau lăsa mesaje despre cum și-ar dori să se dezvolte comuna, despre ce lucrări ar trebui făcute sau ce măsuri ar trebui luate de autotritățile locale în timp scurt”, a declarat primarul. 

Acesta a precizat că măsura a fost una de succes, în globurile speciale fiind lăsate aproximativ 60 de mesaje. 

„Încercăm să îmbunătățim comunicarea cu cetățenii și să transparentizăm activitatea. De altfel, la începutul acestei săptămâni, am lansat și o aplicație mobilă ce poate fi folosită numai de cetățenii comunei. Aceștia ne transmit problemele, iar noi încercăm să răspundem într-un timp cât mai scurt. Este un efort pentru noi, dar merită”, a mai spus Feroiu. 

 

 

1 Trackback / Pingback

  1. Brănenii i-au scris lui „Moș Crăciun”. Ei au „împodobit” bradul de Crăciun al comunei cu mesaje pentru primărie – My Blog

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.