Consiliul Județean Brașov a anulat licitația pentru repararea podului de peste râul Olt de la Măieruș. Podul a fost afectat de viitura din 2018

Afectat de viiturile din luna martie a anului 2018, podul de lemn de peste râul Olt de la Măieruș își așteaptă și acum „rândul” la reparații. Consiliul Județean Brașov a lansat în luna noiembrie a anului trecut o licitație pentru proiectarea și execuția lucrărilor, însă procedura a fost anulată. Potrivit datelor disponibile pe SICAP (platforma electronică de achiziții publice), la licitație s-a înscris firma bucureșteană Energo Construcții Civile, dar oferta depusă de aceasta a fost neconformă sau inacceptabilă. În aceste condiții, administrația județeană va trebui să reia procedura.

Licitația pentru reabilitarea podului avea o valoare estimată de 872.221 lei fără TVA, suma de 804.971 reprezentând costul lucrărilor propriu-zise. 

Lungimea totala a podului este de 61,85 m. Acesta a fost construit în anii ’50, iar în anul 2013 a fost reparat. În luna martie a anului 2018 a fost afectat de viiturile de pe Râul Olt. De altfel, tot în perioada respectivă a fost avariat și vechiul pod de lemn de la Comăna, care a fost distrus apoi de viitura din 30 iunie 2018. 

 

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.