După modelul deszăpezirii. Operatorii de salubritate din Brașov vor fi urmăriți pas cu pas de inspectorii Primăriei

După ce verificarea prin GPS și pe teren a modului în care s-a desfășurat deszăpezirea Brașovului a avut succes, viceprimarul municipiului Sebastian Rusu a anunțat că același mod de lucru va fi aplicat și pentru a verifica modul în care se desfășoară activitatea ridicare a deșeurilor menajere de la populație. 

în ultima perioadă au apărut mai multe reclamații privind modul în care se desfășoară activitatea de ridicare a deșeurilor menajere de la populație, viceprimarul Brașovului Sebastian Rusu a anunțat că va merge pe urmele operatorilor de salubritate. „Vom monitoriza prin GPS traseele vehiculelor de ridicare a deșeurilor menajere. De asemenea, eu și inspectorii Primăriei Brașov vom merge pe teren, pentru a vedea cum este asigurat acest serviciu”, explicat viceprimarul. 

În acest moment, ridicarea și transportul deșeurilor menajere se face în baza unor acte adiționale la contractele încheiate cu operatorii de salubritate în anul 2015, asta după ce licitațiile privind concesionarea serviciului de salubritate au eșuat. De altfel, reprezentantul municipalității brașovene a anunțat că în scurt timp va fi gata noul caiet de sarcini pentru acest serviciu, apoi va fi lansată licitația. Procedura ar trebui să se deruleze foarte repede, pentru că la finalul lunii iunie expiră înțelegerile cu operatorii de salubritate din oraș. 

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.