SPLT Brașov caută o firmă care să intervină rapid pentru remedierea avariilor la rețeaua de termoficare

Serviciul Public Local de Termoficare (SPLT) Brașov a lansat o licitație cu o valoare estimată 4.957.983 lei (fără TVA) pentru contractarea unei firme care să facă reparațiile urgente și curente la rețele termice de transport și distribuție a agentului termic. Contractul va fi valabil cel puțin până în luna februarie a anului 2022, când serviciul va lansa o nouă procedură de achiziție. Conform anunțului licitației, una dintre condițiile impuse ofertanților este ca aceștia să aibă capacitatea de a începe intervențiile în cazul avariilor în termen de o oră de la sesizarea problemei de către SPLT.

În această iarnă, în municipiul Brașov nu s-a produs nici o avarie majoră la rețeaua de termoficare, care să presupună întreruperea alimentării cu agent termic a unui număr mare de abonați.

Singurul incident s-a produs luna trecută, când perioada de alimentare a unei părți din cartierul Tractorul a fost prelungită după ce a fost descoperit un proiectil antiaerian din timpul celui de-Al Doilea Război Mondial în timpul lucrărilor de racordare la sistemul centralizat a Colegiului „Mircea Cristea”. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.