Zona de agrement „Aiurea” din parcul Centrul Civic, fără autorizații. Primăria Brașov: nu a fost depusă nici o solicitare

Locul de joacă „privat”, ciupercile cu fundație de beton și căciulă de stuf, dar și celelalte amenajări care formează zona „Aiurea în parc” din Centrul Civic au fost construite fără nici un fel de autorizații. Mai exact, reprezentanții Primăriei Brașov ne-au precizat că pentru obiectivul din Parcul Civic nu a fost solicitată nici o autorizație. Cu toate acestea, în respectivul spațiu se desfășoară inclusiv activități comerciale.  De exemplu, în luna decembrie a anului trecut, aici se comercializau brazi de Crăciun de import. 

Pe de altă parte, acel spațiu este de „flexibil” din punct de vedere al încadrării, având în vedere că în starea de alertă, când erau închise oficial locurile de joacă, parcul „aiurea” era deschis. 

În acest format, de parc-loc de joacă-spațiu comercial, „Aiurea în parc” a fost delimitat în timpul administrației Scripcaru. Când conducerea Primăriei s-a schimbat, locul a rămas neatins. Nimeni nu a părut suficient de curios să verifice și modul cum se desfășoară activitatea aici, dacă este sau nu nevoie de autorizație pentru „cipercile” cu fundație sau pentru partea comercială a parcului.

1 Comentariu

  1. De o zona de agrement va luati?! De ce nu va luati de Maurer Simon care construieste zeci de blocuri fara autorizatie si face si evaziune fiscala si spalare de bani?!ia banii de la clienti mai ia si de la banci si zice ca e capital german. Apartamentele care au valoarea de peste 450000 de Ron le declara sub aceasta valoare astfel plateste TVA de 5% si se sustrage de la plata unui impozit pe venit mai mare. Restul banilor se incaseaza la NEGRU, AJUNG IN CONTURILE LUI PRICOP PETRUT, EL CUMPARA APARTAMENTE IN FIRMA SI BANII AJUNG LA MAURER SIMION SI ASTFEL BANII SUNT SPALATI. ANTIFRAUDA, ANAFUL, DNA UL LASATI ZARZAVAGIII DIN PIETE, AICI LA MAURER SIMON SUNT PESTII MARI. SI INCA CEVA, BANII LUATI DE LA CLIENTI NU POT FI CHELTUITI PENTRU CONSTRUCTIE. MAURER DE CE FACE ASTA? ISI IA MASINI, ELICOPTERE, II DA PE CURVE BANII CLIENTILOR. CAND II ARESTATI. LA CONSTANTA EVIDENTA INCASARILOR LA NEGRU ESTE TINUTA DE PROTEJATA LUI MAURER,, SPAGA,, IANOS CRISTINA JURISTA. BAGATII LA CUSCA PE INFRACTORII ASTIA. MAURER SIMON DE CE OTI INSELI NEVASTA CU ANGAJATELE DIN FIRMA. POCAITUL FUTAC, MAURER SIMON.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.