Activitate suspendată la o şcoală din Braşov, din cauza cazurilor de COVID

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Braşov, cu avizul Inspectoratului Şcolar Judeţean (IŞJ) a luat decizia de a suspenda activitatea la Şcoala gimnazială nr. 3 „Gheorghe Lazăr” din municipiul Braşov, din cauza cazurilor de COVID-19 confirmate. 

Potrivit Instituţiei Prefectului, în acest moment este vorba despre  patru cazuri de COVID-19 confirmate la cadrele didactice și şase în rândul elevilor, însă continuă testarea la această şcoală. 

Suspendarea activităţii pentru şcoala de pe strada Venus va fi valabilă de luni, 29 martie 2021, iar procesul de învățământ va continua în sistem online.

În perioada de suspendare a cursurilor se va face dezinfecţia spaţiilor din interiorul clădirii.  Reluarea cursurilor care presupun prezența fizică în Școala Gimnazială „Gheorghe Lazăr” nr.3, din mun. Brașov, se va dispune tot prin hotărâre a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Brașov, la propunerea conducerii unității de învățământ, cu avizul Inspectoratului Școlar al Județului Brașov și al Direcției de Sănătate Publică a județului Brașov.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.