Atenție șoferi! Restricții de circulație pe Ocolitoarea Brașovului

 

 Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri introduce restricţii de circulaţie pe Varianta Ocolitoare a Municipiului Braşov, din cauza mai multor degradări care au apărut la niveul părţii carosabile. Aceste degradări vor fi reparate după ce se va încălzi vremea, la peste 10 grade Celsius, pentru a permite intervenţia utilajelor, cu mixtură la cald. Între timp, echipajele DRDP vor interveni pentru reparații temporare, cu mixtura la rece.  

 

DRDP anunţă că, pentru a proteja partea carosabilă, prima bandă a fost restricționată pe mai multe porțiuni ale Ocolitoarei, cu ajutorul balizelor. Astfel şoferii sunt atenţionaţ să evite zonele unde au apărut gropi.   

 

 De asemenea, a fost introdusă o restricție temporară de viteză la 60 de km/h pe toată porțiunea cuprinsă între DN1 (Dârste) și nodul cu DN11. A fost restricționată în totalitate şi banda de mers spre înainte pe DN11, la ieșirea din Brașov, în zona intersecției cu Ocolitoare Brașov, astfel că toată circulația se va desfășura prin sensul giratoriu.


Şoferii sunt astfel rugaţi să circule cu maximă prudență pe aceste tronsoane și să respecte semnalizarea temporară. Restricțiile vor fi menținute până când condițiile meteo vor permite începerea lucrărilor de reparații cu mixtură la cald, respectiv până când temperaturile se vor situa în mod constant la peste 10 grade C.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.