FOTO. Accident în lanț pe Ocolitoarea Brașovului. Au fost implicate peste 10 mașini

Mai multe mașini sunt implicate într-un accident în lanț pe Ocolitoarea Brașovului. Reprezentanții Direcției Regionale de Drumuri și Poduri estimează că în accident sunt implicate peste 10 mașini. Problemele ar fi apărut pe ambele sensuri.  Ulterior, IPJ a precizat că în două accidente, în aceeaşi zonă, au fost împlicate, opt autovehicule (şase la un accident, două la celălalt), iar plus cele din tamponări, 23. 

UPDATE 9.30: S-a deblocat circulaţia pe banda 2, pe sensul de mers spre DN 13, anunţă IPJ.

UPDATE: 9:00
Potrivit IPJ Braşov: „Din primele informații, pe varianta ocolitoare (VO1K), la km 12, în apropiere de intersecția Sânpetru, s-a produs un accident rutier cu 6 auto implicate. De asemenea, pe același sector de drum, în proximitatea accidentului, se înregistrează și câteva evenimente rutiere (tamponări), fără victime. Patru persoane au fost transportate la spital (…)”. 

Traficul dinspre Săcele spre Codlea este blocat. Poliția deviază circulația prin Brașov, de pe centură, la giratoriul spre Zizin. Auto implicate în accident şi tamponări – 23.

UPDATE: 8.20

„Intervenim la un accident rutier produs pe ocolitoarea municipiului Brașov, la intersecție cu cu DJ 103 (ieșirea spre Sânpetru), 3 victime conștiente, neîncarcerate. S-au deplasat la locul indicat următoare forțe: o autospecială de descarcerare, o autospecială de stins incendii cu apă și spumă și 3 echipaje SMURD”, au anunţat reprezentanții ISU Brașov.

7.50: Potrivit Centrului Infotrafic al Poliției Române, la această oră traficul rutier este blocat la intrarea către DN13. „Precizăm că pe anumite porțiuni s-a format polei”, au subliniat polițiștii. 

Martori oculari spun că nu se circulă între Stabilus și intersecția care duce la Sânpetru. 

Conform drumarilor, accidentul s-a produs în contextul în care era ceață, iar drumul era ud. Totodată, DRDP a anunțat că pe respectiva porțiune de drum s-a acționat cu șase utilaje, fiind răspândit material antiderapant. 

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.