O piesă despre pericolul pe care îl reprezintă relaţionarea pe internet, în premieră la Teatrul Dramatic din Braşov. Spectacolul poate fi urmărit online

O piesă care tratează o temă mai puţin abordată în dramaturgie, şi anume pericolul pe care îl implică relaţionarea pe internet, intitulată „Ea şi numai ea”, poate fi văzută în premieră naţională în interpretarea actorilor de la Teatrul Dramatic „Sică Alexandrescu” din Braşov.

Piesa poate fi vizionată online, joi, de la ora 19,00, doritorii putând să achiziţioneze bilete de pe portalul mystage.ro.

Piesa dramaturgului rus Andrei Ivanov redă povestea unei mame, văduvă, care încearcă să-şi îmbunătăţească relaţia cu fiul, adolescent, cu care nu mai are nicio comunicare. Pentru a se apropia de fiul său şi a-l descoperi, mama apelează la un tertip periculos, îşi creează un cont pe o reţea de socializare sub un pseudonim, dând astfel naştere unei adolescente, cu preocupări extravagante, care îl fascinează şi îl atrage, încetul cu încetul, pe adolescent. Comunicarea devine, aşadar, posibilă, dar nu pentru vreme îndelungată, mama fiind în cele din urmă demascată, plătind un greu preţ al dreptăţii: pierderea fiului.

Din distribuţie fac parte actorii Anca Florea, Răzvan Grosu, Claudia Suliman şi Ada Galeş. Regia aparţine lui Radu Ghilea, iar scenografia Andreei Felciuc. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.