Regizor şi producător român, surprins drogat la volan, la Râşnov

Sursa foto: Instagram

Matei Dima, cunoscut regizor, blogger și producător de material video pentru You Tube și Facebook a fost depistat ieri, în jurul orei 15.30, drogat la volan, în zona Râșnov.   

„Astăzi (ieri, n.r), 21 martie 2021, în jurul orei 15.30, polițiștii au oprit în trafic, pentru control, un bărbat, în vârstă de 33 ani, din județul Constanța, care conducea un autoturism pe DN1E, pe raza Stațiunii Râșnov din județul Brașov. La testarea conducătorului auto cu aparatul DrugTest rezultatul a fost pozitiv. Prin urmare, acesta a fost condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a substanței psihoactive în organism”, se arată în comunicatul de presă al Poliţiei.  

Poliția Brașov nu a confirmat identitatea persoanei despre care se vorbește în comunicat.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Zărnești, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Reacţia lui Matei Dima: 

„Nu pot să declar nimic momentan, că se preia și se schimbă, deja am și niște chestii care nu sunt adevărate, dar am zis măcar să o spun personal. Nu am nimic momentan să zic. „Nu declar nimic. Las organele de poliție să-și facă treaba. Până nu se stabilește clar ce s-a întâmplat, nu știu. Acum știți cum sunt oamenii, fiecare o să interpreteze în felul lui. Nu vreau să zic nimic, nici nu vă cunosc” a spus el pentru ObservatorNews.

Matei Dima a studiat în Statele Unite ale Americii la Facultatea de Teatru cu specializări în actorie și regie de la o universitate privată din Iowa, iar după mai multe piese jucate și regizate și stand-up comedy, a obținut o bursă la New York Film Academy cu filiala în Los Angeles, unde a luat masteratul în regie. 

Matei Dima are 33 de ani și este, printre altele, producătorul filmului Miami Bici (2,66 mil USD încasări până acum) lansat anul trecut în februarie.   El este unul dintre cele mai populare persoane din mediul online, având peste un milion de urmăritori atât pe Facebook, cât și pe Instagram şi aproximativ 900.000 de abonaţi pe canalul de Youtube 

 

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.