Cîţu se declară „îngrozit” de ceea ce a găsit la Ministerul Sănătăţii

Premierul Florin Cîțu rămâne pe poziția de forță după demiterea lui Vlad Voiculescu și le-a transmis liberalilor că ce a „găsit la Ministerul Sănătății e îngrozitor”, referindu-se la bugete și numiri, susțin surse liberale.
 
Potrivit acestora, șeful Guvernului s-a arătat nemulțumit de atacurile ministrului Transporturilor, Cătălin Drulă, spunându-le colegilor că, dacă va mai exista o astfel de ieșire, va lua o decizie imediat.
 
„Nu mai vreau să intru în conflict, dar data viitoare nu mai aștept. Când un ministru atacă premierul, pleacă acasă”, ar fi spus Cîțu.
 
Liberalii discută azi despre situația din Coaliție, liderii PNL declarându-și susținerea pentru premier pe care USR-PLUS spune că nu-l mai susține.
 
 
Reamintim că premierul Florin Cîţu asigură interimatul la Ministerul Sănătăţii după ce i-a revocat pe Vlad Voiculescu şi secretarul de stat Andreea Moldovan, care au emis ordinul de schimbare a criteriilor de carantinare a localităţilor, fără să fi discutat înainte documentul şi cu prim-ministrul. Liberalii au solicitat alianţei USR-PLUS să vină cu o nouă propunere pentru funcţia de ministru al Sănătăţii, însă deocamdată propunerea se lasă aşteptată. Surse politice spun că USR şi-ar dori ca postul să fie ocupat de dr. Adrian Wiener, din Arad, însă şi PLUS, are propria propunere, în persoana dr. Oana Mihăilă. 
 
 
 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.