Conducere nouă la Asociația ISO Mediu Brașov. Municipiul Brașov nu va fi reprezentat la nivel de primar

Ales în 2017 președinte al Asociației ISO Mediu Brașov (care se va ocupa de managementul deșeurilor în județul nostru), primarul municipiului Făgăraș, Gheorghe Sucaciu, nu mai este președinte al acestei structuri asociative. El a fost schimbat în ședința asociației ce s-a desfășurat marți la Făgăraș, după o ședință care a durat mai multe ore. 

Inițial, Sucaciu a propus ca membrii asociației (reprezentanții tuturor primăriilor din județ și ai Consiliului Județean) să voteze dacă sunt sau nu de acord ca el să fie sau nu președinte al asociației, însă vicepreședintele Consiliului Județean Brașov, Șerban Todorică, a propus un contracandidat: Liviu Butnariu, primarul orașului Râșnov, care nu era prezent la ședință.

În urma votului, președinte al ADI ISO Mediu a fost ales Liviu Butnariu, cu 31 de voturi. Alte 17 au fost obținute de Gheorghe Sucaciu. 

Schimbări au fost și la nivelul Consiliului Director. Astfel, Gheorghe Sucaciu a propus ca din structura de conducere să facă parte mai mulți primari, printre care cel al municipiului Brașov, Allen Coliban, cel al municipiului Codlea, cel al municipiului Făgăraș, Gheorghe Sucaciu, Mihai Cîmpeanu, cel al orașului Victoria, Camelia Bertea sau cel al comunei Bod, Sergiu Arsene. De cealaltă parte, Șerban Todorică a venit cu alte propuneri, printre care Sebastian Rusu, viceprimar al municipiului Brașov. 

Într-un final, conform votului, membri ai Consiliului Director au fost votați Butnariu Călin (președinte) primar Râșnov,  Arhire Marian – primar Sânpetru, Ioani Florin – primar Viștea, Rusu Sebastian – viceprimar Brașov, Cîmpeanu Mihai – primar Codlea, Beșchea Severius – primar Târlungeni și Opriș Alexandru – primar Rupea. 

 

1 Trackback / Pingback

  1. Conducere nouă la Asociația ISO Mediu Brașov. Municipiul Brașov nu va fi reprezentat la nivel de primar – My Blog

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.