Ludovic Orban: „Un aeroport spectaculos, o bijuterie a Brașovului”

Președintele Partidului Național Liberal și al Camerei Deputaților, Ludovic Orban, a declarat vineri la sediul PNL din Brașov că Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav – un proiect care este în curs de finalizare – va reprezenta un punct de influență importantă pentru dezvoltarea municipiului și a județului Brașov.

„Sunt absolut impresionat de ce-am văzut astăzi, un aeroport în care foarte puțină lume credea este aproape gata. Un aeroport spectaculos, o bijuterie a Brașovului, care va avea o influență determinantă în dezvoltarea municipiului Brașov și a județului Brașov, pentru că orice aeroport aduce în sine toate oportunitățile de dezvoltare de care are nevoie un județ”, a declarat Orban. 

Ulterior, acesta a mai declarat că scopul real pentru care a venit în vizită, este să discute cu primarii PNL din județul Brașov, proiectele locale pe care aceștia le pot susține la nivel Parlamentar.

„Am venit acasă, am venit la Organizația PNL Brașov, practic cea mai apropiată organizație a Partidului Național Liberal. Evident că ne vom întâlni și cu primarii PNL din județul Brașov. Sigur că ne vom întâlni ca să discutăm stadiul proiectelor și măsura în care la nivel parlamentar, de la nivelul guvernului, putem să sprijinim proiectele primarilor noștri pentru comunitățile locale pe care le conduc”, a continuat președintele PNL. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.