Opera Braşov, concerte în aer liber, în Cetatea Rupea, pe parcursul verii

Opera Braşov va fi prezentă cu concerte în aer liber în Cetatea Rupea pe parcursul verii, proiectul comun urmând să fie inaugurat pe 30 mai, cu un recital vocal-instrumental susţinute de artiştii instituţiei.

Conform unui comunicat remis de Opera Braşov, scopul evenimentelor este „de a duce muzica de operă, operetă, musical şi cea de cameră mai aproape de o altă categorie de public”. 

„Opera Braşov inaugurează un nou program muzical ce se va desfăşura, pentru început, timp de trei luni, la Cetatea Rupea, graţie unui parteneriat între Primăria Rupea şi instituţia noastră. (…) Astfel, duminică, de la ora 17,00, la Cetatea Rupea, Opera Braşov oferă recitalul vocal-instrumental ‘Amor de mai’, susţinut de artiştii noştri: Maria Catrina – soprană, Corina Klein – soprană, Sonia Hazarian – mezzosoprană, Claudiu Bugnar – tenor, acompaniaţi la pian de Lioara Frăţilă. În programul acestui eveniment muzical veţi putea audia canţonete celebre: ‘O sole mio’ – E. di Capua, ‘Torna a surriento’ – E. de Curtis, arii şi duete binecunoscute din musical-uri şi operete: ‘My Fair Lady’ – Fr. Loewe, ‘West Side Story’ – L. Bernstein, ‘Cats’ – A. L. Webber, ‘Silvia’ de Emmerich Kálmán”, a precizat sursa citată. 

În acelaşi comunicat se mai arată că cei care vor vizita Cetatea Rupea şi vor plăti bilet de intrare se vor putea bucura de acest recital, care vine în întâmpinarea atât a turiştilor, cât şi a localnicilor

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.