Un nou maraton de vaccinare în Brașov. Duminică, brașovenii se pot imuniza cu Pfizer și își pot planifica călătoriile de vacanță

Duminică, 9 mai, în Piața Sf. Ioan (în spatele Hotelului Aro), între orele 8.00 și 20.00, se desfășoară cel de al doilea „maraton” din cadrul campaniei de vaccinare „Liber la vaccinare, liber la viață!“, organizată de Primăria Brașov și Direcția de Sănătate Publică Brașov. Aceste eveniment, care poartă titlul de „Liber în Europa!”, este dedicat iubitorilor de călătorii și angajaților din agențiile de turism din Brașov. La această acțiune de vaccinare se va folosi vaccinul Pfizer. 

Pe lângă centrul mobil de vaccinare, în Piața Sf. Ioan va fi organizat și un târg de turism, în care mai multe agenții turistice își vor prezenta ofertele pentru vacanțe, iar reprezentanții Asociației Naționale a Agențiilor de Turism vor face o informare legată de călătoria în siguranță în vremuri de pandemie.

Primul eveniment din cadrul acestei campanii s-a derulat la Teatrul Sică Alexandrescu sub titlu ,,Liber la cultură!” și a fost dedicat artiștilor, care vor să se întoarcă pe scenă, și iubitorilor de cultură, care își doresc să vadă evoluția artiștilor în sălile de teatru și de concert.

1 Trackback / Pingback

  1. Un nou maraton de vaccinare în Brașov. Duminică, brașovenii se pot imuniza cu Pfizer și își pot planifica călătoriile de vacanță – My Blog

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.