„Folk la altar”, festival găzduit de Biserica evanghelică din Râşnov

Programul evenimentelor culturale din oraşul-staţiune Râşnov se îmbogăţeşte în acest an cu Festivalul „Folk la altar – generaţia generică”, care se va desfăşura în perioada 28 – 31 iulie, în Biserica Evanghelică din oraş.

Conform organizatorilor, evenimentul se doreşte a fi „o incursiune în istoria muzicii folk prin concerte, lansări de carte şi momente de „arhivă”. 

„Un festival folk aşa cum de puţine ori vedem sau auzim, un festival folk într-o biserică veche, o muzică cu istorie într-un cadru istoric. Într-un decor ce păstrează amintiri şi amprente ale secolului al 18-lea, cu o acustică specifică unei biserici în care sute de ani s-a cântat la orgă, festivalul ‘Folk la altar’ aduce în faţa publicului unii dintre cei mai cunoscuţi şi iubiţi muzicieni folk din România. (…) Festivalul ‘Folk la altar – generaţia generică’ este o întoarcere la origini şi la original, o nevoie a artiştilor de reîntâlnire intimă cu publicul”, susţin organizatorii, într-un comunicatde presă. 

Evenimentul este organizat de Asociaţia Mioritics în parteneriat cu Primăria Râşnov şi cofinanţat de Consiliul Judeţean Braşov.

Biletele sunt disponibile pe platforma Eventbook: https://eventbook.ro/program/folk-la-altar-generatia-generica-la-rasnov

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.