Poşta Română – Sucursala Braşov, proiect pilot pentru serviciul de coletărie „door to door”

Sucursala Braşov a Companiei Naţionale Poşta Română va avea un autovehicul 100% verde cu care va asigura serviciul de coletărie „door to door”. Anunţul a fost făcut de directorul sucursalei, Bogdan Năstase, care spune că autovehiculul care a ajuns la Braşov face parte dintr-un lot de 15 achiziţionat de Compania Naţională Poşta Română şi care au ajuns la Bucureşti.

„În conformitate cu implementarea strategiei Comisiei Europene referitoare la Pactul Verde European, Compania Naţională Poşta Română SA – Sucursala Braşov a propus un proiect pilot, care cuprinde extinderea flotei exploatate în prezent de către OJP-urile Sucursalei Braşov cu autovehicule 100% electrice. Această autoutilitară alocată sucursalei are o baterie de 33 kWh cu autonomia de aproximativ 200 de km în condiţii reale de drum. Totodată aceasta beneficiază de frânare regenerativă – bateria se încarcă singură atunci când piciorul este ridicat de pe acceleraţie, precum şi atunci când pedala de frână este acţionată. Încărcarea autoutilitarei se face în maxim 11 ore la o staţie fixă cu o capacitate de 3.7 kW şi în maxim 5 ore la o staţie fixă cu o capacitate de 7 kW”, a precizat Bogdan Năstase.

Vehiculul electric transferat la Braşov va funcţiona în cadrul Oficiului Poştal numărul 2 Braşov, Subunitate cu Activitate Mecanizată de rang 2 la nivel naţional în cadrul noului proiect de coletărie door to door al Poştei Române.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.