Asfaltatorii care lucrau în zona Gemenii, surprinși de o ploaie anunțată pentru noaptea de joi spre vineri. Asfaltul întins pe ploaie va fi înlocuit

Firma care se ocupă de întreținerea și repararea străzilor în zona Gemenii – Eurostrada – și-a „forțat norocul” în noaptea de joi spre vineri, pornind asfaltarea chiar dacă era în vigoare un cod de ploi. Rezultatul a fost că, în miez de noapte, în zona respectivă se compacta asfalt așternut pe ploaie, însă, au explicat reprezentanții firmei, acesta va fi decapat și înlocuit cu unul turnat în condiții corespunzătoare. 

„Având în vedere ordinul de începere a asfaltării sensului giratoriu str. Zizinului-B-dul Alexandru Vlahuță – Bulevardul Saturn în data de 5 august, după ora 22.00 am început lucrările de asfaltare a zonei sensului giratoriu. În perioada de turnare a mixturii asfaltice a început brusc o aversă de ploaie care a surprins eșalonul de asfalt care efectua lucrările. În acel moment s-a decis întreruperea lucrărilor de asfaltare , dar din motive tehnologice, în buncărele finisorului se afla asfalt care a fost întins și cilindrat, urmând ca ulterior acesta să fie decapat și să se continue lucrările de asfaltare. Menționăm că ne asumam garanția acestor lucrări conform contractului în vigoare, iar la reluarea lucrărilor toate zonele necorespunzătoare vor fi decapate și refăcute”, au explicat reprezentanții Eurostrada.

Menționăm că în această perioadă se reface covorul asfaltic pe mai multe străzi principale din oraș, iar pentru a nu fi afectat traficul rutier se lucrează pe timp de noapte.  

 

1 Trackback / Pingback

  1. Asfaltatorii care lucrau în zona Gemenii, surprinși de o ploaie anunțată pentru noaptea de joi spre vineri. Asfaltul întins pe ploaie va fi înlocuit – My Blog

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.