Proiectul noii grădinițe din Tractorul-Coresi a intrat în linie dreaptă. Primăria Brașov a semnat contractul cu constructorul

În 12 luni, părinții care locuiesc în zona Tractorul-Coresi ar trebui să aibă o grădiniță în cartier. Contractul pentru construirea unității preșcolare a fost semnat zilele trecute, iar constructorul, respectiv Asocierea SC Romconstruct SRL – SC Concas SRL, va avea la dispoziție 12 luni pentru finalizarea lucrărilor. Valoarea contractului semnat cu asocierea amintită este de 3.111.670 lei (fără TVA). 

Noua grădiniță, pentru care în primăvara anului trecut Primăria Brașov a obținut o finanțare europeană, va fi construită pe strada Ioan Popasu nr. 15 și va avea o capacitate de 90 de locuri. 

Grădinița va avea cinci săli de grupă, o grupă multifuncțională, o sală pentru educatoare, sală de mese, bucătărie cu spații tehnice aferente, cabinet medical, vestiare, cabinet medical, izolator și alte spații administrative. La exterior se va amenaja un loc de joacă. 

Clădirea va avea demisol, parter și două etaje (al doilea retras). Încălzirea se va realiza printr-un un sistem cu pardoseala radiantă şi radiatoare şi ventiloconvertoare pentru compensarea necesarului de căldură. Pentru sala multifuncţională de la etajul 2 în proiect este prevăzut un sistem de ventilare şi climatizare cu recuperare de căldură.

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.