Demisie cu „scenariu” ca-n Epoca de Aur din Consiliul Local Brașov. USR PLUS a anunțat că Ioan Corbu „a deviat” de la linia partidului și și-a recunoscut greșeala

sdr

Liderul Grupului USR PLUS a demisionat din Consiliu Local Brașov, după ce la urechile primarului Allen Coliban a ajuns o conversație în care alesul local nu a avut cuvinte de laudă despre edil și despre viceprimarul Flavia Boghiu. Motivul demisiei a ajuns la presă „pe surse”, pentru că în comunicatul oficial nu se menționează nimic despre incidentul în care Ioan Corbu ar fi folosit cuvinte „neortodoxe” la adresa celor doi.

În schimb, într-un stil asemănător „înfierărilor” din Epoca de Aur, Biroul Local Brașov al USR PLUS a anunțat că „în ultimele luni, Ioan Corbu s-a îndepărtat tot mai mult de grupul consilierilor locali USR PLUS din Municipiul Brașov și de misiunea USR PLUS ca partid ce și-a asumat schimbarea modului în care se face politică și administrație publică. Ioan Corbu și-a asumat greșelile făcute, iar printr-un act unilateral a decis să-și depună demisia din toate funcțiile și calitățile politice”. 

USR PLUS Brașov a mai anunțat că noul lider al grupului consilierilor USR PLUS din Consliul Local Braşov este avocata
Beatrice Moraru, iar în locul lui Corbu ar urma să fie validat George Munteanu. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.