Noul Consiliu de Administrație de la RATBV, desemnat de consilierii locali brașoveni în regim de urgență. Toate partidele din Legislativul local și-au trimis membri

Chiar dacă știau de mult timp că în 5 august expiră mandatul actualului Consiliu de Administrație al RATBV,  municipalitatea brașoveană a lăsat problema nerezolvată până în 4 august, când primarul a convocat o ședință de îndată pentru desemnarea unor administratori provizorii. 

Conform deciziei Consiliului Local, administratori provizorii au fost desemnați Marius Chiriac, Ovidiu Paraschivescu (consilier județean din partea USR PLUS), Ilie Laurențiu Nicolae (candidat PSD pentru Consiliul Local Brașov la alegerile din 2020) și Marian Geman (actualul președinte președinte al CA în mandatul care a expirat și candidat PNL pentru Consiliul Local Brașov, la alegerile locale din 2020). Din partea primarului Allen Coliban, a fost desemnată Gabriela Vlad.

Mandatul administratorilor provizorii va fi de patru luni, cu posibilitate de prelungire până la șase luni. 

Vechiul Consiliu de Administrație era format din Marian Geman – președinte (PNL), Marius Coste (PSD)- vicepreședinte, Gabriela Vlad (din partea Primăriei Brașov) – membru, George Cornea (PNL, director RATBV) – membru, Bogdan Năstase (PNL). 

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.