Fără Larisa Iordache în finala olimpică la bârnă! Sportiva s-a retras, cu două ore înainte de concurs

Foto: COSR

Larisa Iordache nu va participa în finala olimpică de la bârnă, unde se calificase cu cea de a patra notă. Anunțul a fost făcut de Comitetul Olimpic și Sportiv Român:  

„Fără Larisa Iordache în finală olimpică! Problemele de la gleznă o împiedică pe Larisa să concureze azi. A încercat la încălzire câteva mişcări dar ea nu poate împinge în picior iar riscul unei accidentări e imens în aceste condiţii. Toţi suntem lângă ea! Capul sus, Larisa! Ştim că în condiţii normale ai fi luptat, ai fi arătat cât de frumoasă e gimnastica ta”, a anunţat COSR.
Finala la bârnă este programată să înceapă la ora 11.50 – ora României. 
 
În vârstă de 25 ani, Larisa Iordache s-a accidentat la piciorul stâng în semifinalele la bârnă la JO Tokyo. Diagnosticată cu entorsă metatarsiană la piciorul stâng, gimnasta a făcut eforturi supraomenești pentru a putea concura în finala de pe azi, deși nu s-a putut antrena normal în ultimele zile. 
 
 În finala la bârnă va apărea, în schimb americanca Simone Biles, care a decis în ultimul momennt să ia startul în competiție după ce în ultimele zile s-a retras din finalele de la sărituri și sol, în care se calificase. 
 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.