Restricțiile de circulație „anti-caniculă” au fost ridicate în Transilvania și nordul Moldovei. Vehiculele grele pot circula și pe DN 1A

După ce meteorologii au anunțat ieri că temperaturile încep să scadă în Transilvania și în nordul Moldovei, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunțat ridicarea restricțiilor de tonaj de pe drumurile din mai multe județe. 

Astfel, începând din 2 august, ora 16.00, este permisă circulația vehiculelor grele între orele 12.00 – 20.00 pe arterele administrate de CNAIR în județele Caraș Severin, Timiș, Arad, Hunedoara, Sibiu, Alba, Bihor, Satu Mare, Sălaj, Cluj, Brașov, Mureș, Bistrița Năsăud, Maramureș, Covasna, Harghita, Neamț, Suceava și Botoșani. 

Interzicerea circulației pe drumurile naționale și autostrăzi, între orele 12.00 – 20.00 pentru vehiculele cu masa totală autorizată mai mare de 7,5 tone, a fost instituită în 29 iulie. 

Totodată, ieri, Direcția Regională de Drumuri și Poduri Brașov a anunțat că vehiculele rele pot circula și pe DN 1A (Brașov – Ploiești), arteră afectată sâmbătă de o alunecare de teren  în zona Babarunca.

„În zona afectată se circulă alternativ, pe un singur fir”, au explicat reprezentanții Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Brașov. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.