PMP Braşov are un nou preşedinte

Fostul consilieri local liberal Radu Paul este noul preşedinte interimar al filialei PMP din judeţul Braşov, după ce la finalul săptămânii trecute, într-o şedinţă condusă de Cristian Diaconescu, preşedintele Partidului Mişcarea Populară, a fost numit în funcţie, în urma unui vot al Consiliului Executiv National al PMP.  Fostul consilier local a declarat că după demisia din PNL Braşov şi-a dorit foarte tare să ocupe o funcţie de conducere în cadrul unei filiale judeţene a unui partid, în care să poată construi o echipă politică apropiată de forma pe care o vede el.

„După ce mi-am depus demisia din PNL şi din Consiliul Local Brasov, mi-am dorit să ocup o funcţie de conducere într-o filială judeţeană a unui partid. PMP este al treilea partid la nivel naţional, ca număr de aleşi locali, lucru care mă bucură şi mai mult, deoarece avem o fundaţie solidă pe care să construim”.  

Proaspăt numit în funcţia de preşedinte al organizaţiei braşovene, Radu Paul a avut sprijin şi din partea unui alt braşovean, fostul Ministru al Finantelor, Gheorghe Ialomiţianu, care este vicepreşedinte la nivel national in cadrul PMP. “Trebuie să recunosc faptul că am avut parte de susţinere din partea domnului Gheorghe Ialomiţianu, căruia îi multumesc pentru că mă susţine şi pentru că s-a arătat deschis să mă sprijine de la nivel central cu orice voi avea nevoie pentru liderii PMP Braşov: presedinti de organizatii, primari, viceprimari, consilieri locali, etc…”.

Radu Paul a subliniat că este conştient că partidul se află într-o fază de reorganizare la nivel naţional, dar îl încântă idea de “suflu nou şi poftă de muncă”, pe care o vede la noii săi colegi din conducerea centrală a partidului şi nu numai.

De asemenea, Radu Paul şi-a propus ca în perioada imediat următoare să viziteze colegii de partid din tot judeţul.

“Partidul este într-o fază de reorganizare, venind în forurile de conducere oameni noi, cu un suflu nou şi cu poftă de muncă. Urmează ca în următoarele săptămâni să vizitez toate organizaţiile locale din judeţ şi să construiesc o echipă de conducere pentru PMP Braşov. Doresc să aflu care sunt punctele forte ale PMP Braşov, apoi să facem un plan să le întărim, respectiv să le extindem la nivelul întregului judeţ. De asemenea, o să fie important să aflu zonele unde avem provocări şi ce putem face să le rezolvam. Am convingerea că sunt oameni de calitate în PMP Braşov, iar scopul meu este să îi sprijin cu tot ce pot. Am urmărit ultimele lor două campanii şi am fost plăcut impresionat de cât de “curate” au fost acestea. S-au concentrat mai mult pe PMP, decât pe ceea ce au facut competitorii lor. Cred că acest lucru spune mult despre oamenii de aici”.

Noul lider al PMP Braşov a spus că preferă să vorbească mai puţin, acum, la început, pentru că îşi doreşte foarte tare ca oamenii cu care va lucra să afle de la el planurile pe care le vor implementa împreună, ci nu din presă sau de pe reţelele de socializare.

“Pentru mine, comunicarea este extrem de importantă, iar oamenii, împreună cu care voi face echipă, trebuie să afle de la mine despre ce am de gând. Vreau să discut cu colegii mei şi prefer să mă cunoască faţă în faţă şi nu din presă sau de pe reţelele de socializare. Unul dintre lucrurile care mi-au displăcut în experienţa mea anterioară, era că aflam din presă sau de pe Facebook, despre ce decizii se luau în partid, iar eu nu vreau să fiu acel tip de lider. Oamenii cu care fac echipa sunt extrem de importanţi şi se bucură de tot respectul şi sprijinul meu”. 

Radu Paul a încheiat prin a-i mulţumi atât lui Cristian Diaconescu, preşedintele PMP, pentru încrederea aciordată, precum şi fostului preşedinte al PMP Braşov, Mihai Costel, pentru ce a făcut până acum pentru filiala în care el a găsit multe lucruri bune.

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.