Băiat de 11 ani, căutat de Poliţia Braşov. A plecat la şcoală şi nu s-a mai întors

Poliția Municipiului Brașov a fost sesizată ieri, în jurul orei 20.00, de către mama unui unui minor, în vârstă de 11 ani, din municipiul Brașov, cu privire la faptul că fiul său a plecat de la unitatea de învățământ situată pe raza municipiului Brașov, în jurul orei 15.00, și nu a ajuns la domiciliu până în prezent. Poliţia îl caută pe băiat şi solcităorice fel de informaţii pe care cetăţenii le pot oferi.

Semnalmente: înălțime 1,55 m, greutate aproximativ 45 kg, constituție slabă, față ovală, ochi căprui, păr șaten, tuns scurt, fără semne particulare vizibile, prezintă o pată din naștere pe piciorul drept, în zona coapsei.

​La momentul plecării acesta purta un fes de culoare neagră, adidași de culoare kaki, cu talpă groasă și era îmbrăcat cu geacă de culoare verde închis, model sport, cu glugă, pantaloni de culoare muștar, bluză de culoare bej și un hanorac de culoare verde. Minorul nu are asupra sa bunuri și telefon mobil.

​Persoanele care pot furniza informații cu privire la persoana în cauză, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.