Primăria Brașov pregătește banii pentru Târgul de Crăciun din Piața Sfatului. Va trebui ca și aleșii locali să fie de acord

Dacă anul trecut nu se știa dacă se organizează Târgul de Crăciun, din cauza pandemiei, anul acesta municipalitatea brașoveană pare decisă să organizeze acest eveniment. De altfel, pentru organizarea ediției din acest an a Târgului de Crăciun, Primăria Brașov are în plan să cheltuie 700.000 lei. Suma respectivă este inclusă în proiectul de rectificare a bugetului local, la capitolul „Alte servicii în domeniile culturii, recreerii și religiei”, ce va fi dezbătut în ședința de plen din 29 septembrie. 

În documentul amintit nu se menționează dacă suma amintită reprezintă și costul estimat pentru iluminatul de sărbătoare sau doar pentru târgul și eventualele spectacole din Piața Sfatului. 

Reamintim că anul trecut, municipalitatea brașoveană a luat decizia organizării Târgului de Crăciun la începutul lunii decembrie. De asemenea, în 2020, Primăria a decis abia la finalul lunii noiembrie ca în Piața Sfatului să fie adus și un brad de Crăciun. 

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.