Tot ce trebuie să știi despre bonusurile fără depunere la cazino

Bonus fără depunere la cazino – ghid pentru începători

Jocurile de cazino reprezintă o activitate de petrecere a timpului liber din ce în ce mai populară în România. Numărul pariorilor care joacă exclusiv de distracție sau pentru a câștiga marele jackpot crește în fiecare zi. Concomitent cu această tendință, și cazinourile online se confruntă cu o nouă provocare, aceea de a-i atrage pe jucătorii noi și de a-i menține pe platformele lor înaintea competiției.

Câteva dintre cele mai comune instrumente folosite în acest scop sunt bonusurile, campaniile, promoțiile și newsletterele. Dintre toate cele de mai sus, cel mai căutat și apreciat de jucătorii începători la cazino este bonusul fără depunere. Pentru a putea clarifica de ce, trebuie să aflăm mai întâi ce este acest tip de bonus, în ce condiții se acordă și cui. Așadar, citește mai departe și descoperă toate detaliile despre bonusurile fără depunere!

Ce este un bonus fără depunere?

Un bonus fără depunere este o promoție acordată exclusiv jucătorilor noi în momentul în care se înregistrează la un cazino licențiat din România și își validează contul. Etapa de validarea a contului, KYC sau Know Your Customer constă în verificarea adresei și a rezidenței. Aceste verificări sunt impuse tuturor operatorilor licențiați de Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc – fiecare jucător nou trebuie să trimită cazinoului copii după actul de identitate și un extras de cont bancar în termen de 30 zile de la înregistrare, altfel contul este inactivat.

Odată ce jucătorul parcurge acești pași, poate primi un bonus fără depunere. Acesta constă în bani cash, rotiri gratuite la sloturi sau credite bonus.

Cazinourile mari din România (MagicJackpot, Unibet, Maxbet etc.) desfășoară frecvent campanii cu bonusuri fără depunere pentru a încuraja noi înregistrări pe platformele lor. Jucătorul nu trebuie să depună niciun ban, însă se poate bucura de toate jocurile oferite (sloturi, blackjack, ruletă, jocuri cu dealer live) iar, dacă înregistrează un câștig, îl poate retrage în bani reali după îndeplinirea cerințelor de rulaj impuse de cazino.

Avantajele bonusurilor fără depunere

  • Pariorii începători pot testa oferta unui cazino gratis, fără niciun risc
  • Pentru că nu trebuie să depui nimic, poți alege să nu rămâi la cazinoul respectiv pe termen lung, dacă oferta nu este satisfăcătoare
  • Bonusurile fără depunere sunt ușor de revendicat
  • Recompensele oferite variază, astfel că poți alege ce îți dorești (rotiri extra, cashback etc.)

Dezavantajele bonusurilor fără depunere

  • Unele bonusuri fără depunere pot avea cerințe de rulaj mari
  • Pot fi revendicate doar o dată, la înregistrare, și doar de jucătorii noi
  • Au o valoare mai mică față de alte bonusuri la cazino (ex: bonusul la prima depunere)

Cum putem revendica un bonus fără depunere?

Bonusurile fără depunere la cazino pot fi revendicate doar după îndeplinirea unor termeni și condiții. Operatorii le impun cel mai adesea jucătorilor să ruleze valoarea bonusului de mai multe ori înainte de a-l putea retrage în bani reali.

De exemplu, dacă ți se oferă suma de 100 RON bonus la înregistrare iar cerințele de rulaj sunt de 25x, va trebui să pariezi 2500 RON înainte să poți solicita o retragere. Cazinourile impun astfel de condiții pentru a-i descuraja pe jucători să încerce revendicarea aceluiași bonus de pe același cont, de mai multe ori. Fiecare bonus fără depunere poate fi revendicat doar o dată per cont/per adresă IP iar, dacă încalci această regulă, vei fi automat exclus de pe platformă.

Mai mult, cazinourile impun și limite în privința câștigului maxim pe care îl poți obține din bonus. Aceste limite vor fi evidențiate pe site-urile cazinourilor licențiate sau pe forumuri prin sintagme ca – “100% bonus fără depunere până la 100 RON”, 100 RON reprezentând suma maximă pe care o poți obține, orice câștiguri peste fiind automat anulate.

Nu în ultimul rând, este esențial să citești termenii și condițiile asociate unui bonus și pentru a vedea ce jocuri sunt luate în considerare pentru cerințele de rulaj – sloturi, ruletă sau blackjack. Statistic vorbind, cele mai multe bonusuri fără depunere sunt acordate la sloturi online, acestea fiind cele mai populare jocuri de cazino, atât în România, cât și peste hotare.

Decizie ONJN Nr. 2432 / 26.11.2020. Interzis utilizatorilor sub 18 ani.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.