FOTO. Ştefania Lopătaru (CSM Corona Braşov), locul 2 la Cupa României la spadă

Spadasina Ştefania Lopătaru a obţinut locul 2 la Cupa României la spadă pentru cadeţi şi juniori. Competiţia este găzduită de Bucureşti, la Sala de Scrimă „Ana Pascu”, în perioada 23 – 26 septembrie, sportiva de la CSM Corona fiind singura braşoveancă înscrisă în concurs.

În competiţia U17, Ştefania Lopătaru a concurat alături de 33 de sportive legitimate la 11 cluburi din ţară. În calificări, sportiva Coronei a trecut de prima grupă, înregistrând cinci victorii şi o înfrângere, iar în grupa a doua a obţinut şase victorii, care au dus-o pe Locul 3 pe tabloul principal. După asalturile cu eliminări directe, Ştefania a ajuns până în finala competiţiei, unde a fost învinsă de Ana Maria Muntean, cu scorul de 15 – 9.

 

 

„Ștefania a produs una dintre cele mai frumoase surprize la care ne puteam aștepta! Am sperat la o clasare cât mai bună, dar Ștefania ne-a depășit așteptările. Ne doream, în ciuda perioadei foarte scurte de pregătire, clasarea în primele 8. Pe măsură ce concursul avansa și vedeam că se poate, am tras, am sperat și iată că Ștefania a ajuns în finală! O felicit și mă bucur că antrenamentele și-au arătat roadele”, a spus antenorul Robert Rigo.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.