Şofer beat la volan, în centrul Braşovului

Polițiști din cadrul Biroului Rutier Brașov fac cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, după ce au surprins ieri la volan un bărbat cu o alcoolemie de peste 1,5 mg/l acool pur în aerul respirat, 

Şoferul a fost depistat pe 7 septembrie, la ora 00.05. Acesta are 31 de ani şi conducea un autovehicul pe strada 15 Noiembrie din municipiul Brașov. 

După ce a fost oprit în trafic, procedându-se la testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 1,51 mg/l alcool pur. Astfel, acesta a fost condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei, a anunţat IPJ Braşov. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.