Tudor Benga: „Ideea că filiala Brașov ar fi o Fecioara Maria a filialelor din USRPLUS este un basm”

Filiala din Brașov a USRPLUS nu  se deosebește cu nimic de celelalte în ceea ce privește luptele interne, consideră deputatul brașovean Tudor Benga. De altfel, pe grupurile interne ale USRPLUS, Benga a publicat un mesaj tăios la adresa echipei din județul Brașov înscrisă în cursa pentru șefia partidului. 

„Realitatea seacă este că eu cuțite în spate câte am luat în propria mea filială din mai 2019 încoace nu am luat în toată viața mea de până atunci adunate. Ideea că filiala Brașov ar fi o Fecioara Maria a filialelor din USRPLUS este un basm, și încă unul contraproductiv atât pentru simplii membrii cât și pentru organizație și public în ansamblu. Iar ideea că fostul ei președinte și actual candidat la președinția națională e principialul vieții și un brav apărător al valorilor noastre fondatoare e o minciună atât de sfruntata și de ticăloasă (…) Da, filiala Brașov a avut o dinamica diferita de alte filiale, însă diferența dintre narativă și realitate este mult prea mare ca să o mai tolerez. Mai ales acum când niște băieți si fete la fel de avizi de putere ca oricare alții de prin USR vin și comercializează basmul ăsta pentru propriul lor interes. Și la Brașov există o clică care trage toate sforile. Și la Brașov oameni valoroși dar incomozi au fost îndepărtați prin orice mijloace. Și la Brașov diverse colțuri procedurale au fost tăiate fără ezitare”, a declarat Benga. 

El a afirmat că la alegerile interne, cel mai probabil, el va vota candidați pentru Biroul Național din toate cele trei echipe tabere (Barna, Cioloș, Darău). 

„Știu că va tăbărî pe mine acum toată gașca veselă care controlează filiala Brașov”, a mai spus Benga. 

Pe de altă parte, Benga, care acum face parte din Biroul Național, a anunțat că nu va candida pe lista niciunuia dintre cei trei candidați, motivând acest „pas lateral”, prin faptul că are deja o experienţă care l-a  „consumat” suficient: 

 „Doi ani de BN mi-au fost arhisuficienți, am consumat acolo cantități complet nerezonabile de nervi și de ficat, las pe alții să mai consume și ei. În plus, cred cu tărie că partidul ăsta nu mai poate fi salvat doar de aritmetica BN-ului, prin urmare nu mai văd rostul meu acolo în clipa asta”

 

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.