Accesul permis doar riveranilor, pe două străzi din Centrul istoric al Brașovului. Măsura a fost cerută de locatarii din zonă

117 brașoveni au semnat o petiție prin care a solicitat Primăriei Brașov ca pe străzile Cerbului, Peneș Curcanul și George Coșbuc să mai aibă acces numai riveranii. Solicitarea cetățenilor a fost analizată de Comisia de circulație în ședința de miercuri, care a aprobat numai parțial doleanțele. Astfel, comisia aprobat interzicerea accesului pe strada Cerbului, cu excepția riveranilor, și de schimbare a sensului pe strada Peneș Curcanul, dinspre Cerbului spre Castelului. Astfel, în perioada următoare, la intrarea pe str. Cerbului dinspre Apollonia Hirscher, se va monta indicator „Accesul interzis!“, cu excepția riveranilor. Totodată, la intrare pe str. George Coșbuc se va monta un indicator „Drum înfundat”, având în vedere că accesul pe această stradă, dinspre str. Poarta Șchei, este permis doar până la intrarea în curtea Liceului Honterus. În funcție și de avizul Direcției de Cultură, la intrarea pe strada Cerbului, dinspre strada Apollonia Hirscher, se va monta un sistem de restricționare a traficului (barieră, stâlp retractabil etc). 

În schimb, pe strada George Coșbuc se va circula pe dublu sens, până la intersecția cu strada Castelului (la intrarea în curtea Liceului Honterus). 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.