Restricții noi la Săcele, de azi

Începând de azi, în municipiul Săcele sunt puse în practică o serie de restricții în plus, dictate de incidența mare a cazurilor de COVID-19 în localitate / 6,2 la mie (232 de cazuri active, în monitorizare). Purtarea obligatorie a măștii în spațiile intens circulate și închiderea centrului educațional sunt doar două dintre ele. 
 
În contextul în care rata de infectare a trecut de 6 la mi, Comitetul Local pentru Situații de Urgență din Săcele a decis să impună purtarea măștii peste tot în zona centrală, cuprinsă între: 
  • Piața Libertății – tronsonul cuprins intre str. Valea Cernatului si str. Ady Endre;
  • Str. Al. I. Lapedatu – tronsonul de la Statuia “Soldatului Necunoscut” și până la Spațiul Comercial “Brio Market”(partea stângă) și imobilul in care funcționează Poșta Română (partea dreaptă);
  • str. Mihai Eminescu – tronsonul cuprins între intersecția cu Piața Libertății și până la Grădinița nr. 2, precum și în piețele publice, stațiile de transport public în comun, în mijloacele de transport în comun, în zonele incidente ale spațiilor comerciale și ale unităților de învățământ fără a se limita la acestea.
Comitetul Local pentru Situații de Urgență a decis, de asemenea, să suspende activitatea la Centrul Multicultural și Educational din municipiul Săcele, până la noi dispoziții.
 
De asemeena, în Săcele se aplică, în continuare toate restricțiile specifice incidenței cuprinse între 6 /i 7,5 cazuri de COVID/1000. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.