Allen Coliban: „Am putea spune că atitudinea PNL este similară cu a bărbatului care și-a bătut femeia și apoi nu mai vrea s-o primească înapoi”. Reacţii spumoase în mediul online

Primarul Brașovului, Allen Coliban, a avut ieri o intervenție la Digi24, în care a comparat relația dintre fostei coaliții de la guvernare cu o căsnicie în care soțul PNL și-a abuzat soția USR și nu vrea să o mai primească acasă. Reacțiile unor brașoveni nu s-au lăsat așteptate, unii dintre ei completând, în comentariile de pe rețelele social media, paralela făcută de Coliban, care este și vicepreședinte la nivel național al USR. 
 
Și noi am putea să spunem că atitudinea PNL-ului este similară cu a bărbatului care și-a bătut femeia și după aceea nu mai vrea s-o primească înapoi, din orgoliu”, a afirmat primarul Brașovului, Allen Coliban, vicepreședinte USR.
 
El a comentat astfel declarația liderului UDMR, Kelemen Hunor, care afirma, în contextul în care Dacian Cioloș cere susținerea PNL și UDMR, că „nu poți să spui că astăzi te dau jos, îți dau un pumn în gură și a doua zi te cer de nevastă”.
 

„Colegilor de la Putere, de la PNL și UDMR (…) le spun așa: Cât mai ținem acest circ? Cât mai țineți domnilor această șmecherie, această bătaie de joc cu privire la ce s-a întâmplat cu adevărat? Și noi am putea să spunem că atitudinea PNL-ului este similară cu a bărbatului care și-a bătut femeia și după aceea nu mai vrea s-o primească înapoi, din orgoliu. Cât mai ignorăm faptul că avem 442 de morți astăzi, aproape dimensiunea unui parlament care ne moare zilnic. Avem situația aceasta de criză și avem timp de miștouri la TV cu astfel de declarații”, a declarat Coliban, marți, la Digi 24, subliniind că există un acord de guvernare bazat pe reforme, pe care USR l-a respectat, iar PNL l-a încălcat în mod repetat.

 

Paralela făcută de Allen Coliban, pentru a descrie relaţia dintre PNL şi USR la guvernare a fost „îmbogţită” de alţi braşoveni, care au reacţionat în mediul online, cu diferite comentarii: 

  • „Din cate am vazut, nevasta USR statea acasa si comenta toata ziua impotriva sotului PNL care era la munca. Dupa ce s-a aliat cu amantul AUR si-a dat sotul afara din casa! Acum, ar vrea ca sotul sa vina sa munceasca in casa ei, dar fara niciun drept!! Parca e mai aproape de adevar aceasta paralela, nu??”

sau:

  • „Sotul PNL era cam betiv si nu asculta de nevasta USR si de asta l-a inselat cu AUR si a chemat judecatorul PSD sa-i divorteze. Acum si sotia USR vrea sa mearga la munca da masina a ramas la sotul PNL care face Uber cu pasagerul UDMR doar ca toti merg unde vrea soferul IO-HAN- ÎS.”

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.