Încă doi şoferi drogaţi, depistaţi într-o singură zi, pe aceeaşi stradă din Râşnov

Poliţia Râşnov  a întocmit două dosare penale ieri, pe aceeaşi speţă: conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, după veridificări făcute de-a lungul zilei pe aceeaşi stradă din localitate – str. Mihai Viteazu. În ambele cazuri, şoferii au fost depistaţi pozitiv la DrugTest. 

Primul dintre cazuri a fost identificat pe strada Mihai Viteazu din Râşnov, la ora 11.30. Înc adrul unei linii de control în zonă, poliţiştii au oprit în trafic un tânăr, în vârstă de 20 de ani, din judeţul Prahova şi procedându-se la testarea cu aparatul DrugTest rezultatul a fost pozitiv. În consecință, tânărul a fost condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a prezenței substanței psihoactive în organism.

În cel de al doilea caz, este vorba de un tânăr de 22 de ani, oprit în trafic în jurul orei 20.55 care, de asemenea, nu a reuşit să „treacă” de DrugTest, fiind depistat pozitiv. Şi ela fost condus la o unitate medicală pentru stabilirea cu exactitate a substanţelor psihoactive din organism.

În ambele cauze s-au întocmit dosare penale în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”. Ambele dosare sunt instrumentate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Zărnești, care va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Remintim că pe la Râşnov, poliţiştii depistează în mod constant şoferi aflaţi la volan, sub influenţa substanţelor interzise. Una dintre explicaţii ar putea fi faptul că şoferii aleg ruta pe Rânov, pentru a coborî din Poiana Braşov. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.