Încă un liceu din Brașov trece în online. La Colegiul „Grigore Antipa” sunt peste 30 de cazuri confirmate de COVID-19

Colegiul de Științe „Grigore Antipa” îsi suspenda activitatea, timp de 14 zile, începand de luni, 18 octombrie. Este al patrulea liceu care trece la cursurile online, prin decizii emise în această săptămană de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență. 

 

Trei licee din Brașov trec în online de azi. În județ, peste 500 de elevi sunt confirmați cu COVID, iar 399 de clase și-au suspendat activitatea cu prezență fizică

 

16 din cele 29 de clase de la Colegiul de Stiințe „Grigore Antipa” și-au suspendat activitatea cu prezență fizică, ca urmare a identificării a 31 de cazuri de COVID-19 în randul elevilor și două în randul cadrelor didactice. 

„Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Brașov a adoptat astăzi Hotărârea nr. 204/2021, privind aprobarea suspendării activității didactice  în Colegiul de Științe „Grigore Antipa”, cu sediul pe str. Aurelian, nr.2, municipiul Brașov, începând cu data de 18.10.2021, pentru o perioadă de 14 zile. Procesul de învățământ poate continua în sistem online. Reluarea cursurilor care presupun prezența fizică în Colegiul de Științe „Grigore Antipa” se va dispune prin hotărâre a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Brașov, la propunerea conducerii unității de învățământ, cu avizul Inspectoratului Școlar al Județului Brașov și al Direcției de Sănătate Publică a județului Brașov”, se arată într-o informare transmisă de Instituția Prefectului.

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.