La Braşov, masca de protecţie a redevenit obligatorie şi în spaţiile deschise

Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă Braşov a instituit, joi, obligativitatea purtării măştii de protecţie în spaţiile deschise, în condiţiile în care incidenţa cumulată COVID-19 a depăşit pragul de 6 cazuri la o mie de locuitori. 

„Având în vedere că, la nivelul municipiului Braşov, incidenţa cumulată înregistrată astăzi, 7 octombrie, este de 6,01/1.000 de locuitori, şi adresa Instituţiei Prefectului cu privire la măsurile obligatorii pe care Comitetele Locale pentru Situaţii de Urgenţă au obligaţia să le ia la atingerea acestui prag, începând de astăzi, 7 octombrie, se instituie obligativitatea purtării măştii de protecţie în toate spaţiile publice deschise”, a transmis, joi, Primăria Braşov. 

Sunt exceptate de la obligativitatea purtării măştii de protecţie în spaţiile publice deschise „persoanele care desfăşoară activităţi, inclusiv sportive, în mod individual sau împreună cu persoanele cu care locuiesc”.

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă va fi convocat vineri pentru a dispune celelalte măsuri care se aplică în cazul în care incidenţa cumulată COVID-19 depăşeşte 6 cazuri/1.000 de locuitori.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.