Lucrărire de modernizare a rețelelor de canalizare de pe strada Fagurelui au nevoie de remedieri înainte de recepție

Pe 28 şi 29 octombrie, Compania Apa face unele verificări la reţeaua de canalizare de pe stada Fagurelui, acolo unde s-au constatat unele neconformităţi la lucrările de modernizare realizate din fonduri europeni.

În urma verificărilor realizate de către reprezentanții Companiei Apa și cei ai constructorului angajat pentru lucrările din cadrul Contractului CL8F, au fost constatate unele neconformități la rețeaua de canalizare de pe str. Fagurului. Astfel, în perioada 28 – 29 octombrie 2021, pe această stradă vor fi realizate verificările finale ale lucrărilor la rețelele de canalizare executate în zonă, precum și remedierile defectelor de execuție. Intervalul orar în care se vor executa aceste tipuri de lucrări este 08.00 – 18.00, în dreptul imobilelor 48 – 52 – 54 – 61E – 66”, a anunţat purtătorul de cuvânt al Companiei Apa Braşov, Alina Bălătescu. 

Valoarea întregului contract de modernizare a reţelelor de canalizare este de aproximativ 57,49 milioane de lei, inclusiv TVA, confinațat de Compania Apa Brașov.

Aceasta este perioada premergătoare recepției la terminarea lucrărilor, astfel că verificările şi reparaţiile vor fi făcute în baza contractului încă în vigoare, după care urmează punerea în funcțiu

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.