O femeie din Braşov s-a ales cu interdicţie după ce şi-a agresat mama

O femeie a primit interdicţie de a se mai apropia de mama sa, pe o perioadă de cinci zile, după ce ar fi agresat-o fizic. În acest caz, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Brașov au început cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “violența în familie”.

Din cercetările efectuate în cauză, polițiștii au stabilit faptul că, la data de 4 octombrie 2021, în jurul orei 21.50, pe fondul unor discuții contradictorii, o femeie din municipiul Brașov ar fi fost agresată fizic de către fiica sa, în timp ce acestea se aflau la domiciliul comun.  În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului s-a constatat faptul că există pericol iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de fiica femeii agresate.

„În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei”, a anunţat IPJ Braşov. 

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.