Ofertă pentru turiști și brașoveni: un bilet pentru mai multe muzee

Consiliul Județean Brașov pregătește o ofertă pentru brașovenii și turiștii care merg la muzeu: biletul unic de vizitare. Deocamdată, inițiativa este în stadiul dezbaterii publice a proiectului de hotărâre de Consiliu Județean, etapa ce se va încheia în 22 octombrie.

Biletul unic ar urma să coste 25 de lei pentru adulți, 20 lei pentru pensionari,  5 lei pentru preșcolari și elevi și 50 lei pentru familie (pachetul include doi adulți și doi copii). Biletul ar urma sa aibă o valabilitate de 15 zile.

Potrivit informațiilor vicepreședintelui Consiliului Județean Brașov Szenner Zoltan,  citat de bzb.ro, aceste bilete vor fi valabile pentru Muzeul Județean de Istorie (inclusiv Bastionul Țesătorilor), Muzeul de Artă, Muzeul de Etnografie (inclusiv muzeul Civilizației Urbane și secțiile de la Săcele și Rupea), Muzeul Casa Mureșenilor (inclusiv „Casa Ștefan Baciu”). 

„A fost stabilită deja macheta pentru bilet, care arată foarte bine. Acesta va putea fi achziționat de la oricare dintre muzee, iar pe verso se vor putea pune ștampile. De asemenea, va exista și posibilitatea ca aceste bilete să fie achiziționate online”, a declarat vicepreședintele Consiliului Județean Brașov.

Pe de altă parte, el a menționat că administrația județeană ia în calcul sa includă în program și unități muzeale care nu sunt în subordinea Consiliului Județean Brașov, respectiv Biserica Neagră și Muzeul Prima Școala Românească. 

Propunerile de îmbunătățire  proiectului de hotărâre pot fi transmise până în 22 octombrie, pe mail, la adresa relatii.publice.cj@judbrasov.ro, fie prin poștă, la adresa Consiliul Județean Brașov, Bd Eroilor nr. 5, Municipiul Brașov (cu mențiunea „Recomandare la proiect de act normativ”).

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.