59 de unităţi de învăţământ din judeţul Braşov rămân în continuare în online. Consultă lista AICI

CJSU Brașov a adoptat duminică Hotărârea nr. 221/2021, privind aprobarea scenariilor de funcționare în unitățile de învățământ preuniversitar începând de astăzi, 22 noiembrie. Comitetul a anexat şi situaţia şcolilor din Braşov şi modul în care acestea vor susţine cursurile, în funcţie de nivelul de vaccinare şi de rata de infectare din localităţi. 

Având în vedere: solicitarea Inspectoratului Școlar al județului Brașov adresată Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Brașov, hotărârile Consiliilor de Administrație ale unităților de învățământ din județul Brașov şi incidența cumulată a cazurilor de COVID-19 comunicată de către Direcția de Sănătate Publică Brașov la data de 21.11.2021, CNSU a decis ca la 59 de unităţi şcolare din judeţul Brașov, activităţile didactice să se desfăşoare online, în mare parte din cauza ratei de vaccinare de sub 60% în rândul personalului didactic sau din cauza îmbolnăvirilor cu COVID-19.

Printre acestea se află Şiceul „sextil Puşcariu” din Bran şi şcolile din Şimon, Sohodol, Grădiniţa nr. 17 „Martinică” din Braşov, Grădiniţa „Spiriduşii Năzdrăvani” din Braşov, Seminarul Teologic Braşov, Grădiniţa nr. 5 de la Codlea,  Liceul „Ioan Pascu” Codlea, Şcoala gimnazială Cristian, Grădiniţa cu program prelungit din Ghimbav, şcoala şi grădiniţa din Hârseni, şcoala şi grădiniţa din Lunca Câlnicului, grădiniţele din Rupea, Fişer şi Săcele, etc. 

Lista utităţilor de învăţământ care funcţionează online/cu prezenţă fizică poate fi consultată AICI. 

Ministerul Educației a anunțat că de astăzi, 22 noiembrie, în localitățile cu rata de incidență sub 3/1000, activitățile didactice se pot desfășura la școală independent de vaccinarea profesorilor

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.