Extinderea și modernizarea domeniului schiabil din Poiana Brașov: două instalații noi de transport pe cablu, nocturnă și pârtii de legătură

Primăria Braşov caută o firmă care să realizeze documentaţia aferentă proiectului de extindere modernizare a domeniului schiabil din Poiana Braşov. Municipalitatea a scos la licitaţie un contract de consultanţă cu o valoare estimate de 559.283 lei, fără TVA, ofertele din partea firmelor interesate putând fi înregistrate până da data 22 noiembrie.

Investiția de extindere şi proiectare presupune construirea unui nou telescaun de schi fix, cu patru locuri, cu plecare din zona Stadion din Poiană și descărcare la Ruia. Telescaunul va avea o lungime de aproximativ 1.200 metri.

În aceeaşi temă de proiectare include şi construirea unei instalaţii de teleschi, tot cu patru locuri şi o lungime de 900 de metri, care să lege platoul Ruia și actuala stație superioară a teleschiului Kanzel. Consultantul care va câştiga acest contract va trebui să realizeze studiul de fezabilitate, documentul urmând să ţină cont şi de necesitatea construirii unei stații de nocturnă pe pârtia Subteleferic și a unei instalații de iluminat pe Drumul Roșu.

Extinderea domeniului schiabil va însemna şi realizarea unor legături între pârtiile existente şi modernizarea pârtiilor existente deja. După atribuirea contractului, firma câştigătoare va avea la dispoziţie 90 de zile pentru realizarea documentaţiei

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.