FOTO&VIDEO. Bradul de Crăciun a ajuns în Piața Sfatului. Pomul are aproximativ 20 de metri înălțime și va fi aprins la sfârșitul lunii

Bradul de Crăciun a ajuns în Piața Sfatului și va fi montat lângă Casa Sfatului, din centrul orașului. Arborele are aproximativ 20 de metri, după prinderea în sol. Inițial, bradul a avut aproximativ 23 de metri. După cercetarea făcută de specialiștii Regiei Publice a Pădurlor Kronstadt, bradul are în jur de 53 de ani. 

Bradul a fost adus din Poiana Mică, de pe fondul forestier al municipiului Brașov. Pentru tăierea, încărcarea, transportul și montarea bradului a fost nevoie de aproape 12 ore, angajații RPLP Kronstadt începând lucrările de recoltare de azi – diminineață.

 

După montare, bradul va fi împodobit, cu ornamente luminoase și globuri. Pentru acest an reprezentanții municipalității brașovene au optat pentru globuri clasice inspirate de decorul pomilor de Crăciun de altădată.

Potrivit anunțului făcut de Primărie, Bradul de Crăciun va fi aprins la sfârșitul lunii noiembrie, atunci când începe, oficial, la Brașov, sezonul de iarnă. 

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.