Mutarea Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie Brașov în Pavilionul Mârzescu, amânată din cauza unor licitații nereușite

Chiar dacă este pregătită de anul trecut, mutarea Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie Brașov de la Stejăriș (Calea Poienii) în Pavilionul Mârzescu nu se va produce anul acesta. Înainte de mutarea echipamentelor, dotărilor și a celorlalte bunuri, este nevoie de reabilitarea Pavilionului Mârzescu, iar lucrările nu s-au derulat in ritmul estimat. De altfel, potrivit conducerii spitalului achizițiile publice pentru montarea parchetului și repararea instalațiilor electrice de la Mârzescu nu au fost finalizate. 

Cum spitalul nu poate fi mutat anul acesta, conducerea Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie va trebui să negocieze prelungirea contractul de închiriere pentru cele trei pavilioane din Stejăriș deținute de un proprietar privat. Astfel, pe ordinea de zi a ședinței de plen a Consiliului Județean din această lună este un proiect de hotărâre prin care managerul unității sanitare, dr. Dan Moraru, este împuternicit să negocieze prelungirea contractului de închiriere, pentru perioada 1 ianuarie 2022 – 31 martie 2022. Totodată el va trebui să obțină de la proprietari prețul valabil și acum, respectiv 5.400 de euro pe lună. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.