FOTO. Pregătiri pentru sezonul de iarnă la Brașov

Ca operator delegat ce asigura serviciile de  deszăpezire în aria municipiul Brașov pentru sezonul 2021 – 2022, societatea COMPREST a dispus necesarele măsuri pentru pregătirea dotarii tehnice de specialitate, mobilizarea personalului si resurselor necesare pentru asigurarea serviciilor publice de specialitate, in perspectiva  tot mai apropiata a scaderii temperaturilor si atentionarilor meteorologice de aparitie a precipitatiilor sub forma de lapovita si ninsoare .

În acest sens,  marți, 23.11.2021, reprezentanți din cadrul Primăriei Brașov s-au deplasat la sediul bazei de deszăpezire amenajate de operator pentru a trece în revistă starea utilajelor, pregătirea echipajelor de deservenți, stocurile de material antiderapant (fondant chimic) pentru sezonul de iarnă 2021-2022. Cu acest prilej, au fost vizualizate si testate toate utilajele necesare derulării activității de deszăpezire în cele 2 sectoare de interventie  ale municipiului Brașov, conform planului de măsuri  si ordinii  de prioritate stabilite de autoritatea contractantă.

„Apreciem sprijinul oferit de către Primăria Brașov în vederea organizării intervențiilor în timpul sezonului de iarnă, astfel încât deszăpezirea să se desfășoare în condiții optime. Totodată, suntem convinși că putem conta pe implicarea membrilor comunității locale și ne bazam că acestia pot fi un partener de încredere pentru operatorul delegat, pentru acesta dorim sa reamintim ca revine fiecaruia dintre noi să se asigure că autoturismele personale sunt echipate pentru iarnă, să evite deplasarea care nu este urgenta în condiții meteorologice extreme și nu în ultimul rând să îndepărteze zăpada și gheața de pe trotuarele din dreptul imobilelor în care locuiesc. În măsura în care fiecare dintre noi își manifesta interesul si dovedeste spirit civic, avem convingerea că activitatea curentă în sezonul rece se va desfășura în condiții optime! ”, susțin reprezentații societății.

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.