Organigrama Primăriei Brașov, într-o nouă rundă de negocieri. Primarul și consilierii locali vor încerca în această săptămână să ajungă la un compromis

Primarul Brașovului, Allen Coliban, a avut vineri o nouă tentativă de a supune aprobării Consiliului Local organigrama Primăriei Brașov, după ce aceasta a fost respinsă de trei ori până acum de aleșii locali.  Proiectul a fost introdus pe ordinea de zi suplimentară, dar a fost retrasă de primar, în calitate de inițiator, pentru a mai da ceva timp „centralizării feedback-ului”.

Decizia a fost motivată de primar prin faptul că schema de personal va fi discutată cu aleșii locali.

„Am convenit să ne acordăm o săptămână, pentru a centraliza feedback-ul și pentru a avea o discuție pe tema noii organigrame”, a declarat primarul în timpul ședinței, după ce a anunțat că retrage punctul de pe ordinea de zi. 

Organigrama Primăriei Brașov a fost supusă aprobării Consiliului Local în ședințele de plen din plen din 30 septembrie, 4 octombrie și 14 octombrie, dar nu a fost votata de aleșii din PSD și PNL.

În organigrama propusă de primar erau propuse 400 de posturi, cu 65 mai multe decât în organigrama actuală. Consilierii locali din PSD  și PNL nu au fost de acord, ei afirmând că noile  posturi nu au fost prevăzute pentru departamente esențiale (Direcția Tehnică sau cea de Urbanism). De cealaltă parte, primarul a declarat că prin noua organigramă sunt înființate posturi importante pentru Primărie, cum sunt cele din domeniul educației. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.